2022-03-31 07:42:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Bármerre is visz az utad, mindenütt meglepetések várnak

Napi horoszkóp március 31-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma már belép a Kos jegyébe. A napi horoszkóp szerint rengeteg energiát, pozitív törekvéseket mutat ez a holdállás, ma valahogy mindenre zsigerből jól reagálsz. Az indulataidat fogd vissza, de egyébként hallgass az első gondolatodra, késztetésedre.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha szingli vagy, akkor most van itt igazán az ideje annak, hogy párt keress magadnak. Ha figyelmesebben jársz-kelsz a világban, észre fogod venni a sok elismerő pillantást, egyik bizonyára megdobogtatja majd a szívedet.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma nagyon is hatékonynak bizonyulhatsz. Buzog benned a tettrekészség, és lelkesedésed ma sokakat magával sodorhat. A közösségben mutathatod meg most erődet, serkentőleg hathatsz egy kisebb csoport életére.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Izgalmakkal teli napot élhetsz át. Bármerre is visz az utad, mindenütt meglepetések várnak. A világ titokzatos oldala tárulkozik fel ma előtted. Ehhez persze ki kell mozdulnod.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma már a Kos jegyébe lép, a Merkúr és a Nap is itt tartózkodik, ebben a szenvedélyes jegyben. Te is tűz-elemű vagy, így igazán kedvez neked ez az energia. Érdemes ma belekezdeni a régóta halogatott ügyekbe. Ma bárkit elcsábíthatsz, bárkit az ujjad köré csavarhatsz!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sokféle lehetőséget kínál neked a mai nap. Fontos lehet, hogy tartsd magad a céljaidhoz, és a tervszerűségnek nagyobb szerepet adj, mint a véletlennek. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a váratlan események elsodornak.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyszerű nap ez a Mérlegek számára. Tele vagy energiával és életkedvvel, az egész világ mintha rózsaszínbe öltözött volna. Talán egy jó hír, vagy csak valami titkos belső sejtelem, ami ezt érezteti veled. Mosolyogj, akár süt a nap, akár nem.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Skorpió érzelmei ma olyan magas hőfokra emelkedhetnek, hogy az szinte biztos, hogy utat tör magának. Remélhetőleg nem veszekedésben, hanem sokkal pozitívabb módon. Drámai jelenetek, elérzékenyülés – bármire lehet számítani ma tőled.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Van néhány rosszindulatú személy a környezetedben, és miattuk egy ostoba pletykának válhatsz áldozatává. Talán legjobb, ha nem is reagálsz a téged érő vádakra. De ha már mégis védekezésre kényszerülsz, akkor is válogasd meg az eszközeidet.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Most a szokottnál is rosszabbul viseled, ha álnokságot tapasztalsz, és azonnal a védelmére sietsz a gyengébbnek. Arra azért vigyázz, hogy te se kerülj bajba!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Objektivitásod most nagyon jól jöhet. Te képes vagy arra, hogy érzelmi kérdésekben is hátra lépj egyet, és úgy gondold át újra, sosem vagy elfogult. Ma a tanácsodat kérhetik egy fontos ügyben.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A szokottnál is érzékenyebb lehetsz, ezért a jó dolgok, jó emberek igencsak feldobják a kedved. Ellenkező esetben viszont parázs vitákra számíthatsz. Vedd magad körbe szép dolgokkal, jó emberekkel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: